AIR SPONGE PROFF

Effektiv og miljøvennlig

FJERNING AV LUKT

i Kontorer Lager Brakker Industribygg

Ønsker du proffesjonell hjelp?

Vi utfører oppdrag med bruk av AirSponge PRO produkter, og absorberer og fjerner offensivt lukt og mikroskopiske forurensninger som er suspendert i luften.

Våre orginale AirSponge produkter blir benyttet over hele verden og er svært effektiv i miljøer som f.eks. kloakkbehandlingsanlegg, kommunale buss- og undergrunns-systemer, kommersielle flyselskaper, hoteller, sykehus og restaurering av bygninger som er skadet av brann og andre katastrofer og mye mer.

Kontakte oss? Vennligst se vår

Proff 1
Proff 2
Proff 3
Proff 4
Proff 5

Absorbering av forurensninger og eliminering av lukt fra kilder som:

Proff 6

LUKTSANERING eller RØYKSKADER?

24-TIMERS

RING 90 64 58 90

AirSponge

Unik og miljøvennlig kombinasjon som gir en ren, frisk og sunn luftkvalitet

Kundereferanser

Proff 7

Vi kan med dette bekrefte at vi har brukt Airspong produkter til luktfjerning ved brannskader siden 1995, med meget gode resultater.  Det er benyttet både Airspong tabletter, spray og Liquid. Produktene er også brukt ved kloakkskader, likskader og tørrkokinger.

Airspong er i dag fortsatt i vårt sortiment som luktfjerningsprodukter.

Arne Kristiansen​

Driftsjef
Polygon AS

Polygon AS er en del av Polygon Group, som er den globale eksperten innen skadebegrensning som forebygger, kontrollerer og begrenser effekten av vann, brann og klima. Privatpersoner til store private og offentlige selskaper.

Proff 8

Vi har benyttet oss av Airsponge produktene en lengre periode. Spesielt for oss i fiskeindustrien som har flere biler som daglig transporterer fisk og skalldyr både i Norge og Sverige er muligheten for luktproblemer. I tillegg til et normalt renhold har Airsponges naturlige og organiske luktfjerningsprodukter vist seg å være uvurderlige for oss.

Air Spong luktfjerner kombinert med renholdsprossedyrene har faktisk elimenert problemet med lukt i bilene våre.

Kurt Allan Hansen

Daglig leder
Fjordfisk AS

Fjordfisk AS er Østlandet største mottak av fisk og skalldyr og leverer dagsferske produkter til dagligvareforretninger, fiskehandlere og grossister. I tillegg eksporteres det et betydelig kvantum til Svenske kunder.

Skroll til toppen

NB!!

Vi er i ferd med å bytte vår Kort-betaling, og derfor er denne for tiden ustabil. Vennligst kontakt oss for å eventuelt benytte VIPPS. Takk