PowerClean AntiBac 1
[tcm id="2"]

Effektiv PowerClean AntiBac | 80%

SIKRE DEG FØR VI GÅR TOM PÅ LAGER!

PowerClean AntiBac 80%, desinfiserer bakterier og ulike typer virus og sopp. Produsert i Norge.

Benytt PowerClean til desinfisering av hender og armer. Virker raskt og kleber ikke etter fordamping. Det er tilsatt glyserol som gjør at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse, også ved gjentatt bruk.

Meget effektiv på stort sett alle typer overflater som gulv, vegger, arbeidsflater samt f.eks. desinfisering av filer og børster. Før på det aktuelle området og la det lufttørke. Hvis fordamping skjer raskt, gjenta prosedyren.
Produsert i Norge etter WHO regler.

Air Sponge Nettbutikk

PowerCleanAntiBac
Sprayflaske
| 80%

PowerCleanAntiBac
5 liter kanne
| 80%

Hånddesinfeksjon på 1-2-3

Alkoholbasert hånddesinfeksjon er anbefalt metode for håndhygiene. Håndsprit dreper bakterier, virus og mange andre mikroorganismer og desinfiserer dermed hendene.

WHO har utformet en trinnvis modell for bruk av hånddesinfeksjon som viser fremgangs­måte for å sikre at alle overflatene på hendene blir rengjort.

korrekt handvask

Kilde:   fhi.no

Riktig bruk av hånd- desinfeksjonsmidler

Desinfeksjonsmidler er et fint alternativ når du ikke har tilgang til vann og såpe. Det er viktig at du bruker desinfeksjonsmidlene som tiltenkt, særlig viktig er det å vaske/gni hendene lenge nok. Hvis hendene er synlig møkkete vil desinfeksjonsmiddelet ha nedsatt effekt.

Desinfeksjonsproduktene skal gnis inn i huden på hendene i minst 30 sekunder.

PowerClean AntiBac 3

Kategorier

© 2009-2024  |  All rights reserved  |  AirSponge.no

Skroll til toppen

NB!!

Vi er i ferd med å bytte vår Kort-betaling, og derfor er denne for tiden ustabil. Vennligst kontakt oss for å eventuelt benytte VIPPS. Takk