Vilkår og betingelser

Med mer enn 25 år i Norge, kan du handle hos Air Sponge Norge AS i trygg forvisning om at dine rettigheter blir ivaretatt. Du må være 18 år for å kunne handle hos Air Sponge Norge AS, hvis ikke kan en voksen handle for deg. 

Leveringstid:
Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Uforutsette hendelser som for eksempel ekstremvær og stengte veier kan også spille inn på leveringstiden, og kan i noen tilfeller føre til forsinket leveranse.

Priser
Prisene er oppgitt i norske kroner (NOK) og er inklusive mva.

Betaling
Ved betaling med Vipps, bank (debet) eller kredittkort blir betalingen behandlet direkte av betalings-leverandøren du velger ved betaling. Alle betalingsløsninger hos oss er en sikre elektroniske betalingsløsninger. Kortinformasjon blir kun oppbevart hos gjeldende betalings-leverandør i henhold til kortselskapenes regelverk. Ved bestilling oppgis kortnummer, utløpsdato og CVC-kode (tresifret tall i signaturfeltet på baksiden av kortet).

Vi reserverer vi kjøpesummen på kortet ved bestilling, og kortet blir belastet samme dag som varen sendes. Evt. reklamasjoner må varsles direkte til betalings-leverandør skriftlig innen 24 måneder.

Vi mottar ingen informasjon fra våre betalings-leverandører, og oppbevarer derfor heller ingen slike opplysninger om deg som kunde.

Angrerett
Du har 14 dagers returrett fra du mottar varene. Du vil alltid få tilsendt angrerettskjema vedlagt mail vi sender i forbindelse med bekreftelse på at vi har sendt din ordre. Du kan gå fra et kjøp uten å oppgi noen grunn, selv om vi foretrekker å få vite om det dersom det er noe du er misfornøyd med ved produktet. Du må gi Air Sponge Norge AS beskjed hvis og når du ønsker å benytte deg av angreretten. Husk å sende ditt angrerettskjema til oss innen tidsfristen på 14 dager utløper. 

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven §6, punkt e).

Reklamasjonsretten gjelder i 2 år fra du mottok varen. Hvis du oppdager feil på varen må dette bli varslet oss innen 2 måneder fra det tidspunktet feilen ble oppdaget. Hvis du ikke kan ringe oss, ønsker vi at du snarest sender oss varen. Når du sender tilbake en vare pga reklamasjon ønsker vi at du skriver en kort informasjon om hva som er feil med varen på returseddelen. Husk å legge ved returseddel og et telefonnummer hvor du kan treffes på dagtid.

Retur
Returnerer du en vare, skal denne så langt det er mulig returneres uåpnet. I de tilfeller der en må åpne innpakningen for å kunne ta varen i øyesyn, skal en returnere varen i samme stand og mengde som mottatt. Air Sponge Norge AS gjør oppmerksom på at enkelte åpnede/testede varer ikke lenger regnes som “i samme stand”, ettersom det ligger i enkelte varers natur at den dermed ikke kan selges på nytt. Alle kjøpers utgifter skal tilbakebetales, unntatt er returkostnader. Unntak for erstatning for returkostnader er hvis selger har misligholdt avtalen, eller har sendt en erstatningsvare uten etter avtale med kjøper.

Hvis varen er sendt deg i oppkrav, løper frist for angreretten fra den dagen du har mottatt hentelappen/pakken har ankommet postkontor. Gir du beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten, skal varene etter dette returneres innen returfristen på 30 dager. Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt, du får da straks beskjed på mail.

Vi tar forbehold om eventuelle “trykkfeil” når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenester på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.
Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Skroll til toppen

NB!!

Vi er i ferd med å bytte vår Kort-betaling, og derfor er denne for tiden ustabil. Vennligst kontakt oss for å eventuelt benytte VIPPS. Takk