fjerne vond lukt
Author picture

Ønsker du å fjerne vond lukt? Air Sponge gjør jobben for deg.

Del på

Facebook
Twitter
Email
Print

Del på

Facebook
Twitter
Epost
Print

Ønsker du å fjerne vond lukt? Benytt AirSponge i f.eks. kontor, bil, båt eller til generell forbrukerbruk. Fjerner røyklukt, kjæledyr lukt, urin lukt, møbel lukt, mugg lukt, og mange andre uønskede lukter.

Air Sponge maskerer ikke lukt med kraftige dufter eller parfymer som mange luftrensere gjør, men den eliminerer luktene helt der de ubehagelige luktene er til stede. Når den er plassert i nærheten av en luktkilde, starter Air Sponge, og nøytraliserer lukten i luften, og trekker ut den dårlige lukten samt eliminerer den.

Dette vil være den eneste luftrenseren du trenger

Air Sponge må ikke sammenlignes med vanlige luktfjernings produkter, da dette vil være den eneste luftrenseren du trenger. Det kan brukes til å fjerne ubehagelig lukt fra ditt hjem, kontor, båt, campingvogn, hvor som helst der du finner lukt. Air Sponge trenger ikke å komme i direkte kontakt med luktkilder for å eliminere dem. Bare plasser den i nærheten av lukten, og den vil eliminere den.

fjerne vond lukt

Air Sponge brukes til å fjerne vond lukt av profesjonelle rengjøringsfirmaer.

I Norge benyttes Air Sponge av profesjonelle firmaer som bl.a. Polygon og en rekke andre firmaer (se også AirSponge Proff). Faktisk har produktene blitt brukt som en kommersiell luktfjerner for de siste 50 årene. Air Sponge har blitt en standard for å fjerne vond lukt for hele industrien.

Brukes av mange prestisjetunge institusjoner i Europa og hele USA

Produktets unike luktfjernings patent har blitt brukt av mange prestisjetunge institusjoner i Europa og over hele USA, inkludert Det hvite hus, The Smithsonian Institute og World Trade Center.

Air Sponge ble utelukkende brukt til røykreduksjon etter at World Trade Center ble bombet for å rense begge tårnene i 1993 og er standarden i katastrofe restaureringsindustrien. Det vil fungere på røyk lukt i bilen din, røykerom, og selv inngangområder hvor folk kommer inn fra røyking utenfor.

Hvordan eliminerer og fjerner Air Sponge luktene?

Air Sponge fungerer ved å nøytralisere luktmolekyler i luften, samt trekke ut og nøytraliserende dårlig lukt fra porøse materialer og gjenstander, inkludert møbler, tepper, gardiner, vegger og møbeltrekk. Denne prosessen gjør den til det garantert beste luftrenseren på markedet i dag når det gjelder å fjerne vond lukt.

Amerikansk patenterte formel i mer enn 50 år.

Air Sponge er basert på amerikansk, unik og  patenterte formel. Det gir det ultimate i sikkerhet, og er det mest effektive produktet på markedet. Den proprietære formuleringen inneholder de fineste naturlige ingrediensene som når de innføres i problemområdet vil innfange og nøytralisere luktfremkallende molekyler, i stedet for å kamuflere dem. Produktets ytelse er så langt overlegen at industrien har benyttet dette i mer enn 50 år.

Reduserer forurensende stoffer i luften enn å kamuflere.

I motsetning til andre produkter som maskerer luktene ved stadig å bombardere plassen med tunge parfymer, har Air Sponge en lett friskluft duft som ikke merkes. Du sitter igjen med en frisk, luktfri luft. Vi reduserer forurensende stoffer i pustluften i stedet for å kamuflere den som andre produkter gjør.

Det er en rekke forskjeller mellom Air Sponge og alt annet på markedet. Fordelen med Air Sponge, er at den trekker ut lukt av porøse materialer i veggen, tepper, stoff fra gardiner og møbler.

fjerne vond lukt

Air Sponge er ett helt naturlig produkt og trygt for miljøet.

Air Sponge er et helt naturlig produkt. Det er 100% trygt for miljøet og de som bruker det! Det er ingen effekter av overeksponering for øye, hud, inntak eller innånding. Dette betyr at du kan bruke det trygt i alle deler av hjemmet, rundt mennesker og kjæledyr.

100% trygt for miljøet

Produktet er laget med en “såpebasert” gel med aktivert trekull for å eliminere nesten alle lukt og forurensninger fra hjem, kontorer, biler, så vel som dvelende lukt på klær, gardiner og tepper. I motsetning til tradisjonelle luftfriskere som kun maskerer lukt med parfyme. Air Sponge eliminerer og fjerner støtende lukt og mikroskopiske forurensninger.

Ønsker du å vite litt mer om våre produkter og hvordan fjerne vond lukt? se vår side spørsmål og svar som gir deg informasjon om de flest stilte spørsmålene.

Gå til butikken

Del denne siden

Populære artikler:

Produktkategorier

Populære produkter

Skroll til toppen

NB!!

Vi er i ferd med å bytte vår Kort-betaling, og derfor er denne for tiden ustabil. Vennligst kontakt oss for å eventuelt benytte VIPPS. Takk